Новини

05.04.2022

Друзі, у цей непростий час ми продовжуємо нашу работу.

Ливарний завод ФЕРРУМ-СТІЛ приймає замовлення для аграрного бізнесу. Виготовлення виливків для сільгоспмашинобудування: запчастини до котків серії: КЗК (котки зубчато-кільчаті), ККШ (котки кільчато-шпорові); противаги для тракторів МТЗ. Підтримуємо бойовий дух і аграрний фронт. Разом до перемоги і гарних врожаїв! Все буде Україна!
27.10.2021

ФЕРРУМ-СТІЛ стає зеленішим

Восени цього року на території заводу ФЕРРУМ-СТІЛ було висаджено 20 великомірних лип, 20 кущів бузку та 15 кущів спіреї. На клумбах з'явилося понад 50 ялівців, 60 кущів самшиту, різні сорти тюльпанів та нарциси. Зберігати та примножувати зелені зони у промислових зонах вкрай необхідно. Тому слідкуйте за нашими новинами, навесні ми обов'язково покажемо, як все зацвіте та заграє соковитими фарбами.
10.09.2021

Придбання нової дробометної машини

Фінішна обробка виливків за допомогою дробометної машини з підвісною системою. Характеристики дробометної камери дозволяють повністю очистити поверхні, видалити залишки формувальної суміші, окалини та інших нерівностей та отримати виливки високої якості.
03.06.2021

Виготовлення чавунних та сталевих виливків

Ливарний завод ТОВ «Феррум-Стіл» виготовляє: диски котків, диски кільчато-шпорові, кільця зубчаті, кільця клинчаті, будівельні кріплення, корпуси та кришки насосів, корпуси приводів, локомотивні та вагонні деталі, шестірні, колеса, втулки, вінці, муфти та інше лиття за кресленнями замовника.
05.05.2021

Чавунне та сталеве лиття під замовлення

Ливарний завод ТОВ «Феррум-Стіл» приймає замовлення на виготовлення чавунних та сталевих виливків будь-якої складності за зразками та кресленнями замовника. Наше ливарне виробництво обладнане за найсучаснішими стандартами і включає: індукційні печі, стрижневу ділянку, ливарну ділянку, землепідготовчий комплекс, обрубну ділянку, термічну ділянку, лабораторію, механічну ділянку, цех з підготовки та виготовлення модельної оснастки.
10.12.2020

Чому обирають ливарне виробництво нашої компанії?

ТОВ «Феррум-Стіл» - ливарний завод з виробництва виробів з різних марок чавуну і сталі. Щоб зберігати лідируючі позиції на ринку ливарного виробництва ми впроваджуємо інноваційні технології лиття, оптимізуємо технологічні процеси, інвестуємо модернізацію обладнання та активно розширюємо перелік продукції, що випускається.
01.12.2020

Ласкаво просимо на ФЕРРУМ-СТІЛ

ТОВ "Феррум-Стіл" це сучасний ливарний завод з виробничою площею понад 3000 м2. Підприємство виробляє серійну продукцію, виготовляє виливки з точними розмірами за кресленнями замовника та литі деталі зі складною геометрією із чавуну та сталі. Якість нашої продукції відповідає світовим стандартам. Ми надійні, ефективні, постійно розвиваємось і з радістю станемо новим партнером для компаній із галузі сільгоспмашинобудування, машинобудування, автомобілебудування, залізничної техніки та будівельної галузі.